San Antonio Hotell, Malta

Prisnivået er omtrent halvparten av det norske og er billigere enn mange ferieland vi nordmenn ofte reiser til, f.eks. Italia, Spania (inkl. Kanariøyene) og Hellas.


Halvpensjon er prisgunstig. Det går stort sett på buffetmat, men noen hotell tilbyr 3-retters. Enkelte hotell tilbyr halvpensjon +, hvor ubegrenset drikke til maten inngår.


All Inclusive er mest prisgunstig, da alt av mat, snacks, mellommat, iskrem og alt av drikke er inklusivt.

© Malta-Ferie

All rights reserved

Malta Maltafakta Transport Attraksjoner Om Malta Excursjoner Bo hvor
Mellieha St. Pauls Bay Valletta er ikke et attraktivt sted å bo. Dit tar man dagsturer. Alt stenger veldig tidlig i Valletta. Mdina - Rabat Marsaxlokk De 3 byer Malta Mellieha har Maltas største badestrand og er et meget ettertraktet ferieområde. Meget bra hoteller og rikelig med restauranter. St. Julians er stedet med nattklubber og et aktivt natteliv. Badestrand i St. Georges Bay. "Våre" hotell har høy standard, ligger meget sentralt til og er ikke plaget av nattestøy. Sliema er et populært ferieområde og har en rekke hoteller, flest 3-stjerners, noen bra, andre ikke. Et stort utvalg av spisesteder, puber, butikker og kjøpesentre. Det er ingen badestrand i Sliema. Gozo er et vakkert og rolig ferieområde med flere fine badestrender. Mange severdigheter. Landsbyene Marsalforn og Xlendi må bare oppleves! Maltas ferieområder Hoteller på Malta og Gozo Alle hotellene på hjemmesiden kan anbefales! Finn et ferieområde og hotell som virker interessant etter deres behov.

Noen av de mest populære hotellene på Malta og Gozo

Dolmen Resort Hotell

San AntonioHotell Hotell

Seabank Resort Hotell

Fortina Hotell

Reåpner i 2021

St. Patrick Hotell

Luna Holiday Complex

Nå bestiller du direkte til hotellene, og utfluktene, linker på angjeldende sider.

Vi tar ikke lenger imot bookinger, men vi gir gjerne råd, E-post.

Maltas største reise- og ferieguide i Norge

God lokalkunnskap siden 2003